Verzenden

Wat is de levertijd?
Wij hanteren vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis. Onze verzendkosten zijn € 4,65 ,- en vanaf € 40,- is het gratis. Wij werken ook samen met PostNL.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Op het moment dat je bestelling plaats en afrond, ontvangt u van ons een track en trace. Zo kan u stapsgewijs uw bestelling volgen.

Bestelling afhalen
Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in onze showroom.
Tijdens het bestelproces kun je deze optie kiezen. Uiteraard heb je dan geen verzendkosten als je onder de € 45,- besteld. Bij het ophalen van je bestelling dien je wel een geprinte factuur mee te nemen. Deze ontvang je als bijlage in de e-mail die je van ons hebt ontvangen.

Retourbeleid

Je kan je order binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen naar onderstaand adres. Vergeet niet je factuur bij je retourzending te stoppen. Op je factuur kun je vermelden welk item je retour stuurt. Wanneer wij jouw retourzending ontvangen, dan wordt het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

Let op! Retourneren is voor uw eigen rekening. Als uw retour onder uw orderbedrag komt van € 40,- zullen we de verzendkosten van € 4,65 die wij hebben gemaakt in mindering brengen bij terugboeking van uw order.

Retourformulier downloaden

Retouradres

Travelbroek.nl
Keizerstraat 40
1781 GH – Den Helder

Let op! Voorwaarden retourneren

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retoursvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. In deze situatie zullen wij opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.

Retourvoorwaarden

  • Item mag niet naar tabak/lichaamsgeur/parfum ruikt en/of stinken.
  • Er mogen geen vlekken opzitten (let op met make-up).
  • Item mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.
  • Labels dienen onafgebroken en aan het item bevestigd te zijn.
  • Binnen 14 dagen retour.
  • Product dient in originele verpakking geretourneerd te worden.